Ser det ut så här hemma hos dig också?


Jag heter Linda och är mamma till två pojkar, 5 och 7 år gamla.
Jag har ett 20-årigt förflutet inom inköp i mode- & sportswear branschen, bl.a som produktchef för Helly Hansens barn- och juniorkollektion. Och...jag är otroligt trött på de ständigt växande travarna med söndernötta barnbyxor hemma!

Varför tvingas vi överkonsumera barnkläder, vilket resulterar i en negativ påverkan både på familjeekonomin och miljön?

Varför producerar & säljer ingen hållbara, slitstarka vardagsbarnbyxor?

Varför är utbudet av roliga, prisvärda laglappar så begränsat?


Jag hittade inte några bra svar på dessa frågor. Därför bestämde jag mig under hösten 2012 för att ta saken i egna händer! Min vision var och är att innan slutet av 2013 kunna erbjuda familjer med barn i ålder 2-10 år lösningar på problemet med alltför snabbt utslitna barnbyxor.

Under hösten 2013 lanserar jag unisex-varumärket "ossoami", vars kärnverksamhet är mycket slitstarka vardagsbarnbyxor, till en början med fokus på denim jeans i storlek 92-140. Alla byxor kommer att vara förstärkta med licensierat slitstarkt tyg, samma som i årtionden använts i yrkeskläder och militära uniformer. Utseendemässigt ser de ut som helt vanliga jeans - Naturligtvis med coola detaljer och snitt.

Under hösten 2013 öppnar jag också webshopen "laglappen.se" där man på ett enkelt sätt kommer kunna köpa coola, klassiska och roliga laglappar till ett bra pris...att laga alla andra "icke slitstarka barnbyxor" med.

Vill du få ett prova-på-erbjudande när "ossoami" och laglappen.se finns ute på marknaden? Maila mig då ditt namn & mailadress på linda@texflow.se .

Må gott och njut av de små :o)

Linda

PS: Jag vill gärna höra dina tankar om barnkläder, familjeekonomi och konsumtion. Hur tycker du att en bra barnbyxa ska vara och se ut? Vad ställer dina barn för krav på sina kläder? Skulle du hellre köpa en betydligt hållbarare byxa till ett något högre pris för att spara pengar i längden och inte minst bidra till en bättre miljö? Hur viktig är miljöaspekten för dig när du konsumerar kläder? Skriv gärna dina tankar i kommentarsfältet.